KONTAKT OS

B2B/ENGROSPRISER

TresAmigos.dk

TACOBOY

Frejasvej 1 

8981 Spentrup

Denmark

hola@tresamigos.dk

CVR / VAT:  DK26763509

Tel:  +45  26 27 47 88

BANK

Sparekassen KronJylland

Reg Nr.:  9365

Konto Nr.: 0014894330

IBAN: DK8593650014894330

bilag@tresamigos.dk


 

Tak for besøget!

TacoBoy havde premiere Søndag d.30.09.2019 ved Randers Mad Festival, hvor vi mødt mange glade mennesker som gav os deres flotte kommentarer om vores Catering koncept: "autentisk mexicansk buffet" samt vores autentiske mexicanske produkter.

 

Vi kører pt. 2.rundens Crowd Funding kampagne med salg af Mexi-GoodieBags og en lod hvor for hver 100 solgte Goodiebags med mexicanske lækkerier trækker vi lod om en Autentisk Mexicansk Buffet med 3 retter til 20 amigos y amigas til FIESTA!!!

 

Skal du være med i at støtte vores startup? Så er du velkommen til at køb en GoodieBag til 100kr her på vores hjemmeside eller on the road ved vores stand. Datoer og adresser hvor vi holder med salg af GoodieBags opdateres ajour her på siden eller på vores facebooks side.

 

2. crowdfunding mål: 100
SOLGT: 037
1.
Crowdfunding 
mål: 100 solgt:100
UDSOLGT!
VINDEREN FUNDET:039
SØNDAG D.13.10

 

Vi fortsætter vores crowdfunding kampagne og holder alle vores dejlige kunder ajour opdateret om hvornår vi trækker lod (1. og 2. runde)

til en Autentisk Mexicansk Buffet værdi 5.700kr

Støt vores startup ved at køb en GoodieBag online

Sådan deltager du i lodtrækning af 1 stk. gavekort værdi 5.700kr:

  1. Besøg vores stand TACOBOY som er on the road- ELLER BESTIL ONLINE HER
  2. Køb en GOODIEBAG TIL KUN:100kr. SOM INKLUDERER LÆKKERIER VÆRDI 120KR.
  3. Din MEXICANSK GOODIEBAG INKLUDERER OGSÅ EN lodseddel. UDFYLD DEN OG AFLEVER DEN TIL OS. BESTILTE DU ONLINE?, SÅ ER DU AUTOMATISK MED. ONLINE BESTILLINGER LEVERES FREDAG D.04.OKTOBER
  4. Vi finder en vinder bland hver 100 lodseddel ejerer.

Buena Suerte!!!

REGLER:

DET ER IKKE GRATIS AT DELTAGER I LODTRÆKNING AF 1 STK. AUTENTISK MEXICANSK BUFFET VÆRDI 5.700KR. DERFOR GÆLDER FLG. REGLER I.FLG.: forbrugerombudsmanden.dk

 

REGLER:

Købsbetingede konkurrencer

Det er tilladt for virksomheder at afholde købsbetingede konkurrencer. At en konkurrence er købsbetinget betyder, at forbrugeren skal købe en vare af virksomheden for at få mulighed for at deltage i konkurrencen.

Købsbetingede konkurrencer har tidligere været ulovlige, men det forbud blev ophævet i 2011.

Hvis en konkurrence er købsbetinget, eller hvis forbrugeren forpligter sig til en løbende aftale ved at deltage i konkurrencen, skal virksomheden tydeligt oplyse forbrugeren om det samme sted, som de andre konkurrencevilkår bliver oplyst. Det er fx ikke nok at beskrive forpligtelsen til et abonnement i de generelle abonnementsvilkår.

1.- TresAmigos / TacoBoy sælger Goodiebags med mexicanske lækkerier til kun 100kr, alle dem som køber en Goodiebag er med i lodtrækning af en Autentisk Mexicansk Buffet arrangeret af TresAmigos / TacoBoy. Vi trækker lod hver gang vi får solgt 100 stk. Goodiebags.

2.-Vi trækker lod for hver 100 stk. solgte Goodiebags. Dette betyder at vi bruger den indsamlet penge fra 100 solgte Goodiebags til at finansierer en Autentisk Mexicansk Buffet værdi 5.700kr samt til at dække  marketingsomkostninger og produkter som er med i vores GoodieBags.

3.-Hver GoodieBag inkluderer mexicanske lækkerier værdi 120kr som vi har valgt med omhu på baggrund af produktets høj kvalitetet og som vi har købt fra vores meget autentiske leverandører. En GoodieBag indeholder:

  • 3 poser delikatessen chili-chips værdi 30 kr pr. stk.

  • 1 stk. autentisk mexicansk sodavand Jarritos værdi 30 kr inklusiv pant.

  • 1 stk. lodseddel som gælder fra den øjeblikket hvor vi har rundet 100 solgte GoodieBags.

  • i alt 120kr i produkter

4.-Alle vore amigos som støtter vores startup ved at købe en GoodieBag og som udfylder og aflever sin lodseddel kan deltager i vores lodtræking uanset alder. Hvis du køber online, er du automatisk med i lodtrækningen. Vi leverer online bestillinger en gang om ugen. Næste gang: 04.10.19

6.-TresAmigos/TacoBoy trækker lod ummidelbart efter hver 100 stk. GoodieBags bliver solgt, navnet af vinderen publiceres online via vores hjemmeside samt vi kontakter vinderen telefonisk og pr. email: www.tresamigos.dk/vind5700kr

7.-Man skal afleverer komplet udflydt sin lodseddel til en TresAmigos / TacoBoy ansvarlig eller representant, man kan også sende et billede af sin lodseddel til juan@tresamigos.dk

8.-Der er ingen deadline til hvornår lodtrækning sættes i gang, men kun når 100 stk. GoodieBags er blevet solgt. Vi sætter nye lodtrækninger i gang for hver grupper af 100 solgte lodsedler. Fx.:

001-100 : Findes en vinder.

101-200: Findes en nye vinder

osv...

9.-Vinderen er ansvarligt for at angive skatter for sin gevinst som personlig indkomst. iflg.: Skatteregler for Gevinster, Premier og Dusør

 

10.-Gevinsten kan ikke ombyttes til kontanter, eller andre produkter eller andre ydelser, må heller ikke sælges til andre personer end den person som står på kuponen/lodseddel, Gevinsten er defineret som en Autentisk Mexicansk Buffet til 20 personer med 3 retter værdi kr. 5.700. Gevinsten skal bookes indenfor 12 måneder fra udstelsesdato.

11.- Gevinsten som defineres som en Autentisk Mexicansk Buffet til 20 personer med 3 retter værdi kr. 5.700 arrangeres af: TresAmigos/TacoBoy under alm. catering vilkår som vises under: www.tresamigos.dk/catering

12.-Andre spørgsmål /uenigheder løses kun med direkte kontakt med juan@tresamigos.dk - Hvor TresAmigos/TacoBoy forbeholder alle rettigheder til at aflyse gevinsten hvis uenighed eller uforventet konflikter opstås kan TresAmigos/TacoBoy derved vælge at annullerer gevinsten og returner derved kundens investering: 100kr uden mere.

13.-Formål med denne Gevinst aktivitet er at finansierer en Autentisk Mexicansk Buffet oplevelse til en heldig vinder af vores lodtrækning som vi finder bland 100 stk. solgte Goodiebags med mexicanske lækkerier. Vi håber på at det bliver en succe og at mange deltager, samt at vinderen får en dejlig overraskelse og en god mad oplevelse som kan anbefales.

Med Venlig Hilsen

Director TresAmigos / TacoBoy

Juan de Dios Garza

juan@tresamigos.dk

1.vinder:039